Velkommen til Restaurant SEANERY

På Seanery – Restaurant & Skybar er vores menu en hyldest til havet, landet og øen Amager. Vi gør os mange tanker, om de råvarer vi vælger og tager os god tid til at fortælle de gode historier ved bordet. På Seanery forener køkkenchef Magnus Rydahl det moderne nordiske med sin kærlighed til det klassiske franske køkken. Menuen skal ikke kun smage godt, men skal også være en æstetisk oplevelse udover det sædvanlige. Vores madoplevelse er skabt ud fra nysgerrighed og udvikling – og vi glæder os altid til at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse.  

Råvarer

Vi gør os mange tanker, om de råvarer vi vælger. Vores fisk er fra danske farvande og serveres med udvalgte råvarer her fra Amager.  Menuen er en hyldest til havet, landet og øen Amager. Den er sammensat af sæsonens bedste råvarer tilsat et lille strejf af Amager. Det kan f.eks. være grønne jordbær, hengemte ramsløg eller hyldeblomst plukket i lokalområdet. Menuen tager også udgangspunkt i det hav som omgiver os, og derfor har vi masser af fisk og skaldyr på menuen.